Известие

Collapse
No announcement yet.

Ключ за Алфа Ромео 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
    Споко ве емонтикончо, пия си всичко!
    И все още не знам как се отваря предния капак.....
    Обаче с едно вдигане на телефона намерих двама ключари които можеха да направят ключ на доста по-ниска цена от обявената от теб!!!
    А според теб тия ключари се брояха на пръсти в БГ!
    Така, че не бъди толкоз уверен във възможностите си и не подавай грешна информация на останалите потребители на форума!!!

Както виждаш има хора които са готви да помогнат на останалите, а не гледат само да ги ошушкат....
    Смешкоооо,аз говорех за ключ в оригинална кутиика с копчета и управление на централното,такъв ключ и аз мога да направя бе,на баща ми на Доблото е същия и ми излезна 30 лв....................Това не е ключ за 159,а ключ за Фиат пригоден да работи по някакъв начин на 159.За ошушкването няма какво да кажа,никъде не съм казал че мога да направя ключа,и колко ще взема аз,казал съм цената на горепосочения от мен ключ с плюс-минус в цената,направен от сериозен ключар носещ отговорност и гаранция,ама кво ли ти обяснявам на теб.....................омотвай си там аверчетата,те накрая пак при друг стигат...................
    Last edited by Mury; d.m.y г., 09:48.
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
      Смешкоооо,аз говорех за ключ в оригинална кутиика с копчета и управление на централното,такъв ключ и аз мога да направя бе,на баща ми на Доблото е същия и ми излезна 30 лв....................Това не е ключ за 159,а ключ за Фиат пригоден да работи по някакъв начин на 159.За ошушкването няма какво да кажа,никъде не съм казал че мога да 9направя ключа,и колко ще взема аз,казал съм цената на горепосочения от мен ключ с плюс-минус в цената,направен от сериозен ключар носещ отговорност и гаранция,ама кво ли ти обяснявам на теб.....................омотвай си там аверчетата,те накрая пак при друг стигат...................
      Ми доуточнявай се и обяснявай като хората, не с емонтиконки!!!
      Кат си решил да помагаш, дръж се малко по професионално!
      Пък аз няма кой да омотвам нито има за кво да идва някой при мен!
      sigpic
      Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
      156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
      147 JTDm 140-Малката манекенка
      GT- JTDm 150

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
        Ми доуточнявай се и обяснявай като хората, не с емонтиконки!!!
        Кат си решил да помагаш, дръж се малко по професионално!
        Пък аз няма кой да омотвам нито има за кво да идва някой при мен!
        Какво по-добро обяснение от израза "ключ за 159" а не "ключ за Фиат Пунто " !!!!!!!!!! Разликата е доста голяма !!!

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Страстите се нажежиха!!! Оригинален ключ за 159ка в момента струва 600 лв. с доставката от Ауто Италия.

Новите коли ги продават с 1 ключ защото са хитри и малко карти с номера.

Единствената опция е да си поръчаш оригинална аларма тогава колата идва с два ключа оригинални.

Айде със здраве!
          EX 156 1.6 TS

Comment

Колеги само кутията някой виждал ли я е да се продава някъде? На мен ми трябва само горната сивата част. Взех си един стар ключ от ebey, но и той се оказа спукан точно на бутона за изваждане на ключа.
            Alfa Romeo 159 1.9jtdm EX

Comment

Първоначално публикувано от czd Покажи съобщение
              Колеги само кутията някой виждал ли я е да се продава някъде? На мен ми трябва само горната сивата част. Взех си един стар ключ от ebey, но и той се оказа спукан точно на бутона за изваждане на ключа.
              Виждал съм в ebay да продават само тази част с бутоните, дето е като гумена.

---------- Post added at 20:59 ---------- Previous post was at 20:57 ----------

Първоначално публикувано от iee Покажи съобщение
              Виждал съм в ebay да продават само тази част с бутоните, дето е като гумена.
              Как да го изтрия това бе? Че не прочетох точно, какво му трябва на колегата
              Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
              Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
              JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Колеги,
                може ли да дадете координати на някой читав автоключар в Пловдив?
                От няколко дни попадам само на някакви малоумници, където хем не могат да свършат работа, хем предлагат някакви безумни варианти и само ми губят времето.
                Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
                  Колеги,
                  От няколко дни попадам само на някакви малоумници, където хем не могат да свършат работа, хем предлагат някакви безумни варианти и само ми губят времето.
                  Гошко нема такъв тука брат .. или аз поне не знам. Обаче за София знам един, който оправи на Тезиса ми втория ключ, който даже не беше от нея изобщо - с/у 120 лв.
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от Gogata Покажи съобщение
                    Колеги,
                    Имаш лично.
                    Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от czd Покажи съобщение
                      Само ново,всичките втора ръка са спукани,и аз съм търсил много............ама всеки път греда и се отказах.В Ибей не съм ровил засега

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                        Само ново,всичките втора ръка са спукани,и аз съм търсил много............ама всеки път греда и се отказах.В Ибей не съм ровил засега
                        Да прав си. Този който го купих на снимките въобще не си личеше. Просто реших да питам дали нещо не са измислили китайчетата и за нашите коли.
                        Alfa Romeo 159 1.9jtdm EX

Comment

Преди няколко месеца на мен ми обраха апартамента и ми откраднаха втория ключ на моята 159-ка. Отидох в Ауто Италия за да го блокират и да попитам евентуално за цена. Милата дами ми каза нещо от сорта на 750лв и аз културно отказах.

Comment

Първоначално публикувано от GeorgiSR Покажи съобщение
                            Преди няколко месеца на мен ми обраха апартамента и ми откраднаха втория ключ на моята 159-ка. Отидох в Ауто Италия за да го блокират и да попитам евентуално за цена. Милата дами ми каза нещо от сорта на 750лв и аз културно отказах.
                            аз пък културно щях да приема, риска е да ми задигнат коалата, щоото като я крадат с ключ гориш, ни коаско ни полиция ни никой , ще ти я търси.

но се замислям че в такава ситуация, фабрична аларма с 2 нови ключа излиза по изгодно от само 1 ключ
                            Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, 20V, 200hp NO EGR/DPF/flappers

Comment

Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщение
                              аз пък културно щях да приема, риска е да ми задигнат коалата, щоото като я крадат с ключ гориш, ни коаско ни полиция ни никой , ще ти я търси.

но се замислям че в такава ситуация, фабрична аларма с 2 нови ключа излиза по изгодно от само 1 ключ
                              Е то за алармата доплащаш нещо от сорта на 500 лв.,така че излиза на далавера.

Comment

Как точно се разбира, че е открадната с ключ? От любопитство питам
                                Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                                Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                                JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Working...
                                X